//Vi söker säljare

Vi söker säljare

Teddington AB med dotterbolag Bertil Östbo AB växer och då vårt produktområde rörutrustning utökats med flera nya och spännande produkter söker vi nu dig som vill vara delaktig i att introducera och utveckla dessa på marknaden!

Du kommer arbeta för rörutrustningsgruppen samt Bertil Östbo-produkter (upphängningar och vibrationsdämpning). Våra kunder återfinns inom främst värme/ kraft- samt processindustrin. Du kommer att arbeta i ett litet team med eget ansvar, men även frihet att planera och genomföra ditt arbete. Kunderna sträcker sig över hela landet med tyngdpunkten i södra och mellersta delarna. I inledningsfasen kommer det bli en hel del resor och besök för att etablera kontakt med kunder och leverantörer. Det dagliga arbetet sköts däremot oftast från kontoret.  Du möter mestadels befintliga, men även potentiella nya kunder.

Du har tidigare erfarenhetfrån tyngre processindustri, antingen från drift- och underhållssidan, som konsult eller säljare. Det viktigaste är att du har en teknisk grundförståelse inom området. Har du erfarenhet av tyngre rörsystem, är det meriterande. Du behärskar engelska i skrift och tal och innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig stor frihet att själv styra din utveckling och om intresse finns, även chans att på sikt få en ledande roll med ansvar över rörutrustningsgruppen. Vi är en litet team med korta beslutsvägar som välkomnar nya idéer och förslag för utveckling.

Om oss
Teddington har sedan starten 1963, försett den nordiska marknaden med tekniska industriprodukter.Vårt kontor ligger i Länna, cirka 2 mil söder om Stockholm, där vi även har lager, serviceverkstad samt mät- och kalibreringslaboratorium. Vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer med kunder och samarbetspartners, samt strävar efter att ständigt utvecklas och erbjuda produkter som ligger långt framme vad gäller teknik, kvalitet och miljötänkande.

Vi representerar ledande europeiska, amerikanska och asiatiska tillverkare med kapacitet att tillgodose alla de krav och förväntningar våra kunder ställer på oss. Som en del i vårt servicetänk erbjuder vi alltid kvalificerad service/support på våra produkter.
Läs mer om oss på www.teddington.se samt på www.ostbo.se

För rekrytering av den här tjänsten samarbetar vi med Monster Worldwide Scandinavia AB.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, genom att gå in på Monsters hemsida: www.monster.se och klicka på ”Ansök”. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Malin Rangstedt: malin.rangstedt@monster.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post

2018-09-11T13:19:03+00:00 11 september, 2018|Kategorier: Okategoriserade|